|
|
Dwie poprzednie sesje udało się zakończyć. Widać jestem uzależniony, że szukam chętnych na trzecią. Poszukuję 2-5 niecierpliwych i chętnych graczy do rozgrywki w Ścieżkę ( http://gobas.wieza.org/sciezka/), przez forum. Panie mile widziane. Postacie powinny być przymuszone prawem lub brakiem majątku do czarnej roboty. Odstępstwa po uzgodnieniu ze mną. Jeżeli kto nie zna systemu niech po prostu opisze swą postać ja mu statystyki dopasuję. Zasady takie jak w poprzednich sesjach. Czyli mechanika ma znaczenie. Jeśli kto chce zrobić test wybiera liczbę z podanego poniżej mojego posta ciągu. W wypadku braku wyboru do testu biorę pierwszą z lewej. Ciąg dotyczy w równym stopniu postaci graczy jak i BeNów. Sesja w założeniu będzie krótka - scenariusz zbudowany zgodnie z zasadami Graj skrótem ( http://sciezkanimsarnaa.blogspot.com/2010/05/mae-koka2-graj-skrotem-w-pbf.html). Czyli rozgrywamy jedną scenę. Rekrutację kończę w Niedzielę (06.06.2010) lub jak nazbieram co najmniej dwóch niecierpliwych graczy. Wstęp Wiejący od morza wiatr z chrzęstem kładł puchate pióropusze trzcin, wtłaczając w głąb delty słony zapach fal. Powstający przy tym szum co chwilę przerywały, drażniące uszy krzyki wzbijających się pod zachmurzone niebo rybitw. Stojący na chłostanym wiatrem piaszczystym brzegu kulili się pod opadającą na deltę mżawką. - Jest robota. - zakraczał wsparty na dziobie stojącej przy brzegu łodzi bezoki przewoźnik. - Pan ten którego tu widzicie - skinieniem głowy wskazał siedzącego na ławce szczelnie opatulonego zielonkawym płaszczem mężczyznę - Da sztukę srebra i opłaci miejsce na statku każdemu, kto skrzynię czarną, żelazem okutą z domu pewnego mu przyniesie. Robota nie jest legalna, może być niebezpieczna... Jeśli kto chętny na pokład zapraszam...
01 cze 2010, 14:17
|
|
|
Szybko się za to zabierasz. Nie wiem czy zdecyduję się grać, póki pewne sprawy osobiste mi się nie wyjaśnią, bo może się okazać, że nie będę miał dostępu do komputera przez sporą część wakacji. Aczkolwiek jest to mało prawdopodobne.
01 cze 2010, 14:20
|
|
|
Odpadam ze względu na krytyczne problemy z dostępem do sieci (może się skończyć że będę aktywny góra 3-4 dni w tygodniu)  Zresztą uprzedzałem Cię, że tak się to może skończyć
03 cze 2010, 15:39
|
|
|
Mój Thronaar chętnie dalej będzie przemierzał świat ścieżki, szerząc śmierć i zniszczenie. ;]
03 cze 2010, 17:03
|
|
|
Omlet ranisz mi serce... Ja na prawdę nie ciskam piorunami w śpiących graczy - nawet kostką w PBF nie można Thronaar twoja być przyjęta Magnes naprawdę nie chcesz zaryzykować?
04 cze 2010, 00:20
|
|
|
Nimsarn, nie chodzi o ryzyko, chodzi o fakt, że póki co nie wiem nawet czy będę na Internecie, a nie chcesz chyba czekać na odpowiedź przez tydzień?
04 cze 2010, 09:30
|
|
|
Niedziela minęła - niema wesela Jak mawiają unos na... (no właśnie gdzie?!)
Zdaje się, że za wcześnie wyskoczyłem z okopów (tera siedzę w grzęzawisku sam, a nade mną świstają kule).
Na razie udział potwierdził jedynie zacny Thronaar, innsza szlachta po kontach się chowa. Widać inny kierat im pisany. Jeden na jednego boję się zaczynać - chyba że się Thronaar uprze. Dlatego przedłużam rekrutację dajmy na to do piątku. Po cichu liczę, że ludzie nowi na forum zajrzą, potrawy mej spróbują.
07 cze 2010, 09:49
Ostatnio edytowano 08 cze 2010, 08:40 przez Nimsarn, łącznie edytowano 1 raz
|
|
|
Bardzo mnie kusi aby zagrać, niestety obawiam się że nie będę w stanie utrzymać regularności w odpisywaniu na posty, szczególnie podczas moich dni roboczych. Może w przyszłości się to zmieni i wtedy z przyjemnością bym zagrał. Piszę o tym abyś wiedział że zainteresowanie z mojej strony jest, tyle że czasu na wszystko nie starcza  . Pozdrowienia i powodzenia.
07 cze 2010, 18:01
|
|
|
Avnar - nie wymagam regularnego odpisywania. Ingeruję, usypiam/porywam*postać nie odpowiadającego gracza dopiero w wypadku gdy większość grających już odpowiedziała (wszyscy poza nim). W praktyce spóźnienie 2-3 dni to żadne spóźnienie. Po za tym namawiam do stworzenia postaci nawet jeśli byś się nie zdecydował grać
08 cze 2010, 08:39
|
|
|
Zastanowię się Nimsarn. Jedyny problem to taki, że nie jestem w stanie stworzyć postaci na jutro. Jeśli mi dasz jeszcze z tydzień to powinienem dać wtedy radę. Inna rzecz, że nigdy nie grałem przez forum. Tak że dziewictwo stracę na ŚCIEŻCE  hehehe
10 cze 2010, 21:39
|
 |